ПРОЗОР 2015.

”КАРАОКЕ”- певај са нама!

(16.01.2015.)

 

Аматерско позориште “ПРОЗОР” осмислило је да се поводом Српске Нове Године окупе пацијенти на забавно дружење. Пацијенти са свих одељења сакупили су се у Плавој сали болнице да прикажу своје умеце у певању. Бирали су песме по жељи И певали уз велики аплауз публике која је у ритму играла .Сви су се добро забавили. За свој певацки таленат сви уцесници добили су “ПОХВАЛУ”.

 

 


 

 

 

ГЕРОНТОЛОШКИ ЦЕНТАР

27.01. 2015.

ПЕВАЈ СА НАМА


Дружење чланова аматерског позоришта „ПРОЗОР“ са корисницима геронтолошког центра још једном било је веома успешно. Ово дружење је било на позив директора центра како би поводом Св.Саве улепшали тај дан и развеселили кориснике који се вец дуго година друже се нашим аматерским позориштем.

Око сат временена свирали смо и певали песме по жељи корисника који су и сами уцествовали у програму са нама. Најлепше је када цујемо речи: „Додите нам опет, било нам је дивно!“ Коста Калиновић певао је, а Рики Бугаринов свирао је на хармоници.

Директор ове установе и корисници саопштили су нам да од свих гостију који су их до сасда увесељавали ми смо на врху њихове топ листе. Нама се највише радују када им дођемо да их развеселимо.

 


КУЛТУРНИ ЦЕНТЕР ВЛАДИМИРОВАЦ
(06.02.2015.)


Аматерско позориште „ПРОЗОР“ одазвало се позиву ове установе да одигра комедију „ВИРУС или КИЈАВИЦА“ у овом новом реновираном културном центру.
По снегу и вејајавици једва смо стигли до Владимировца и изненађени смо били јер је сала била ледена па је било и мало гледалаца.
Наши храбри глумци одиграли су представу и по тој хладноћи а затим су нас на наше велико задовољство одвели у топли ресторан у Алибунар и угостили богатим јелом са роштиља на велико задовољство нас глумаца. То је била још једна авантура јер смо једва по вејавици успели да се вратимо у Вршац.

 


 

ПОВОДОМ МЕÐУНАРОДНОГ ПРАЗНИКА
(28.04.2015)Поводом празника „1. маја“ аматерско позориште ПРОЗОР позвано је да улепша корисницима Геронтолошког центра овај празник. Наши глумци су се радо одазвали позиву директора овог центра, Драгана Костадиновског, на дружење. Затекли смо и друге госте који су учествовали у програму. Нашим скечевима, добро одиграним, били су одушевљени и домаћини и гости. Смех и аплаузи говорили су више од речи. Дружење је било заиста успешно и забавно, уз речи „Додите нам опет и то што пре“- изјавила је оснивач и режисер овог позоришта проф. Мирослава Кућанчанин.

 

 


 

 

ПОСЕТА ВАЈАРСКОЈ КОЛОНИЈИ У ЈАСЕНОВУ
(08.05.2015.)Аматерско позориште „ПРОЗОР“ обишло је парк скулптура у Јасенову. Сваке године окупљају се уметници који клешу уметничке скулптуре у дрвету и остављају их у познатом „Парку скулптура“ у шуми поред реке Караш.
У прелепом амбијенту лети се окупља велики број кампера да се окупа у овој реци и узива у вајарским делима најпознатијих уметника из земље и иностранства.
Након боравка на цистом ваздуху у овом несвакидашњем амбијенту чланови позоришта добили су и пригодан ручак.

 

 


 

„ПРОЗОР“ ОДУШЕВИО ЗРЕЊАНИНСКУ ПУБЛИКУ"
(03.06. 2015.)
На позив Хуманитарног центра „ДУГА“ из Зрењанина и господе Ане Васицин Аматерско позориште „ПРОЗОР“ које ради у оквиру Удружења за унапређење менталног здравља „ДУШЕВНА ОАЗА“ из Вршца, одиграло је комедију „ВИРУС или КИЈАВИЦА“ у режији проф. Мирославе Кућанчанин.

Комедија је одиграна у МЗ „Вељко Влаховиц“ Зрењанин. Публика је често аплаудирала глумцима, певала и активно учествовала у комедији за коју су изјавили да је фантастична и да скоро нису гледали тако добро извођење у свом граду.

Након представе чланови „ДУГЕ“ и господа Ана Васицин угостили су глумце пригодним коктелом који је одушево све који су дошли да гледају ову представу. Певали смо и свирали, овакво дружење могло је да траје до зоре.

Понуђено нам је да поново гостујемо у Зрењанину, а и у бањи Русанди крајем јуна.

Оваква дружења су за памћење и глумаца и публике.