„СРПСКО АФРИЧКА ШЉИВА“ КРЕЋЕ НА ТУРНЕЈУ - УРНЕБЕСНА КОМЕДИЈА ОДУШЕВИЛА ПУБЛИКУ

Житељи Банатског Карловца у петак, 27. априла у Дому културе имали су част да гледају премијеру комедије „СРПСКО –АФРИЧКА ШЉИВА“ у извођењу Аматерског позоришта „ПРОЗОР“ из Вршца . Текст је написала  проф. Мирослава Кућанчанин која је такође и режисер ове представе.
-    Глумци, а посебно ја која сам написала ову комедију, веома смо задовољни реакцијама публике која је све време бурним смехом  одушевљавала нас на сцени  и допринела да ово дело изведемо најбоље што умемо. Овакву публику пожелели би сви глумци. Због толиког смеха морали смо често да зауставимо на кратко текст да би се чуло шта говоримо на сцени.
-   
-    Написала до сада  пар комедија које су изведене у позориштима,  а сматрам да ће се  ова најновија  допасти публици широм Србије обзиром да сам дотакла актуелну тему тј. слаб наталитет у земљи и „дала решење“ како да се ово стање превазиђе. Срби су паметни људи, сналажљиви и неће дозволити  да нас буде „испод једне шљиве“. 
-    Порука овог текста је да је Србин поносан, велики патриота и да имамо велико благо у нашој земљи, а то је и српска шљива. Волимо све што је наше и борићемо се на све начине  ради повећања наталитета у земљи- изјавила је проф. Мирослава Кућанчанин.
-    Надам се да ће публика широм Србије заволети ову комедију и да ћемо је изводити по многим местима наше лепе земље.