ВЕЛИКА ЗАХВАЛНОСТ НА ДОНАЦИЈАМА ЗАШТИТНЕ ОПРЕМЕ СПЕЦИЈАЛНОЈ БОЛНИЦИ ЗА ПСИХИЈАТРИЈСКЕ БОЛЕСТИ „ ДР СЛАВОЉУБ БАКАЛОВИЋ“

Директор болнице др Татјана Воскресенски жели да искаже велику захвалност свим појединцима и компанијама који су се трудили да помогну нашој установи у тренуцима када су цела наша земља, као и држава били погођени вирусом COVID-19.

Желимо да се захвалимо дивним људима коју су нам донирали маске: Цвијетковић Олгици из Вршца, Тамари Калинић Мачковић из Београда у сарадњи са још 50 жена, Митровић Душку из Банатског Новог Села, Дарку Похан из Вршца, компаниjи “PS Fashion” из Чачка, као и компанији „Graphicroom Design“ из Земуна и Мирјани Стаматовић из компаније „International 92“.

 

Компанија Металинг доо из Београда донирала је 2000 л Натријум хипохлорита 1%.


Социјално-хуманитарно удружење параплегичара и квадриплегичара „Параквад ВШ“ из Вршца донирало је болници један кревет и 2 комада инвалидских колица.


СЗР„Мarex“ Славиша Станковић ПР из Јабуке донирала је Алкохол са глицерином 100 литара.

Такође желимо да изразимо и велику захвалност на донацији визира: Школском центру „Никола Тесла“ из Вршца, Машинској школи из Панчева, Саши Палинкаш из Вршца, Ненаду Дојчинов из Панчева, као и Душку Мудрић из Вршца.
Специјална болница за психијатријске болести „ др Славољуб Бакаловић“ жели да изрази захвалност свима који нас нису заборавили у тешким тренуцима, за све оно што су несебично учинили за нас и обећавамо да ћемо радити предано и одговорно као и до сада и унапред се извињавамо ако смо изоставили нечије име, што никако не може да умањи помоћ и подршку коју сте нам пружили за време пандемије COVID – 19.